Adresă

  • Str. Diamantului nr.81, Bragadiru / ILFOV
  • +40 770 603 842

Activitatea noastră se desfășoară exclusiv on-line prin intermediul platformei:

elektryk.ro

Expedierea produselor se face strict prin firmele de transport partenere. Punctul de lucru nu este cu desfacere de produse și nici cu vânzare.

Program de lucru

Luni 09:00 - 17:00
Marți 09:00 - 17:00
Miercuri 09:00 - 17:00
Joi 09:00 - 17:00
Vineri 09:00 - 17:00
Sâmbătă închis
Duminică închis

Întrebări frecvente

Voi primi același produs ca cel vizualizat în fotografii?

Da, veți primi produsul comandat, conform cu imaginile și specificațiile tehnice prezentate în pagina de prezentare a acestuia.

Totuși, atenționăm asupra faptului că imaginile au caracter informativ și există cazuri când, ca urmare a unor disfunctionalitați ale Website-ului sau erori, imaginile produselor pot fi eronate sau cu mici diferențe.

În aceste cazuri, puteți anula comanda și returna produsul fără costuri suplimentare.

În cât timp primesc comanda?

Pentru produsele aflate în stoc, livrarea durează maxim 48 ore. Pot apărea unele întarzieri datorate unor evenimente neprevăzute (restricții de circulație, vârfuri de sezon, campanii, sărbători legale, etc. )

Pentru produsele cu stoc la furnizor sau cu stoc limitat, livrarea poate să dureze 4 – 5 zile lucrătoare.

Cum obțin o copie pentru factura de vânzare?

În secțiunea Coontul meu -> Comenzi, găsiți lista cu toate comenzile plasate de dvs. în magazinul nostru.

Identificați numărul de comandă pentru care doriți factura și folosind formularul alăturat, trimiteți-ne acest număr. În cel mai scurt timp, veți primi pe e-mail o copie în format electronic a facturi solicitate.

Cum beneficiez de garanția produselor?

Termenul de garanție pentru produsele comercializate este de 24 luni, în condițiile standard de utilizare specificate de producător. Perioada de garanție se calculează de la data înscrisă pe certificatul de garanție sau pe factura de vânzare. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare care însoțesc produsele și să respectați indicațiile specificate de producător.

Păstrați certificatul de garanție și factura. Pentru a beneficia de garanție, este necesară prezentarea unui dintre cele două documente. Produsul trebuie să fie însoțit de toate accesoriile care au fost livrate la achiziționare. Păstrați integritatea sigiliilor producătorului sau ale service-ului autorizat care a efectuat eventuale reparații.

Solicitarea garanției se face folosind formularul alăturat, sau prin notificarea pe adresa de e-mail sau telefon. Solicitarea trebuie să fie însoțită de o copie a documentului de vânzare (factura). Soluționarea garanției se face în maxim 15 zile calendaristice.

Contactează

Formular de contact

Ai nevoie de ajutor?

  • +40 770 603 842
  • Email: contact@elektryk.ro

Distribuie

Elektryk, magazinul tău de materiale electrice

Magazin online de materiale și echipamente pentru instalațiile electrice.

Pe elektryk.ro vei găsi materiale electrice și soluții pentru proiectele tale.

Corpuri de iluminat cu LED pentru birouri și spații industriale, corpuri de iluminat pentru curte și grădină, corpuri de iluminat decorative, lustre, aplice și plafoniere, spoturi, veioze, lanterne, surse de iluminat și becuri LED. Prize și întrerupătoare, siguranțe automate și tablouri electrice.

Pontatoare și sisteme de control acces pe bază de card RFID, cod de acces, amprentă sau NFC.